Termeni si Conditii

  1. CINE ESTE WWW.SIMARCARGO.COM:

Produsele prezente pe site-ul www.simarcargo.com sunt oferite de Simar Cargo SRL, cu sediu social in: Calea Mosilor 253, bl. 53, sc. 2, ap. 54, sector 2, BUCURESTI, date de contact: telefon 0213133790 ; e-mail: office@simarcargo.com.

 

  1. DREPTURI

Design-ul si continutul text disponibil la adresa NumeSite.ro apartin in exclusivitate acestuia, cazand sub incidenta Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Alte drepturi de proprietate intelectuala, precum drepturile asupra marcilor, asupra desenelor si modelelor pot fi regasite in ceea ce priveste design-ul unor produse, ornamentatia speciala aferenta acestora, precum si orice alte denumiri, desene sau elemente figurative ce identifica produsele in cauza.

www.simarcargo.com isi rezerva dreptul de a solicita recunoasterea acestora in cazul unei utilizari ce prejudiciaza interesele acesteia de titular cu drepturi depline sau de beneficiar exclusiv al unor contracte de licenta cu parteneri din Romania si din strainatate.

Se recomanda, in acest scop, vizitatorilor www.simarcargo.com, precum si cumparatorilor produselor oferite pe acest website, adoptarea unei atitudini corecte si legale in ceea ce priveste utilizarea website-ului si a informatiilor disponibile prin intermediul acestuia.

 

  1. ACHIZITIONAREA PRODUSELOR

Pentru mai multe detalii privind achizitionarea produselor in modalitate online, puteti accesa ghidul ANPC, ce contine sfaturi si precizari utile consumatorilor in acest sens.

 

  1. CONFIDENTIALITATE

Accesarea site-ului www.simarcargo.com, inregistrarea unei comenzi, precum si abonarea la newsletter, presupun colectarea in mod automat a unor date personale al caror proprietar de drept sunteti dvs., in calitate de client sau simplu vizitator. www.simarcargo.com respecta acest lucru si, potrivit legislatiei in vigoare, va ofera posibilitatea de a putea interveni oricand, in timpul sau ulterior unei astfel de inregistrari, in vederea modificarii, completarii sau stergerii acestor date personale.

Drepturile dvs. vor putea fi exercitate simplu si rapid printr-o solicitare scrisa catre NumeSite.ro folosindu-va de oricare din datele de contact.

Administrarea datelor personale regasite in baza de date a NumeSite.ro va avea ca scop exclusiv folosirea acestora in vederea emiterii facturilor, livrarii produselor sau cunoasterii stadiului de evolutie a fiecarei comenzi.

Datele dvs. nu vor fi facute publice si nici transmise altor terte persoane, garantand in acest mod confidentialitatea tuturor informatiilor furnizate de dvs.

Dezvaluirea oricaror astfel de date cu caracter personal va fi realizata de catre NumeSite.ro doar la solicitarea expresa a institutiilor financiar-bancare, organelor de control si guvernamentale sau instantelor abilitate.

In masura in care veti considera necesar, aveti, de asemenea, dreptul dea refuza furnizarea oricaror informatii solicitate pe parcursul utilizarii NumeSite.ro sau cu ocazia initierii unei comenzi.

Cu toate acestea, este important sa va informam ca livrarea produselor va depinde in cea mai mare masura de corectitudinea si integralitatea informatiilor oferite, lipsa oricaror astfel de date precum adresa postala sau de e-mail sau furnizarea incompleta a acestora, conducand de cele mai multe ori la imposibilitatea onorarii comenzilor initiate de dvs.

Dreptul de acces – Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele ce o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie – Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

  1. a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  2. b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi.

Dreptul de opozitie: – Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Potrivit Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie cu privire la datele prelucrate de www.simarcargo.com in scopurile declarate mai sus.

NumeSite.ro va sterge profilurile de vizitatori care nu s-au logat pe site in ultimele 8 luni.

 

  1. POLITICA DE VANZARE

In momentul in care veti dori achizitionarea unuia dintre produsele oferite pe www.simarcargo.com veti fi dirijat catre pagina „CheckOut” in care veti putea initia comanda, alegand in prealabil una dintre modalitatile de plata si livrare.

Anterior preluarii comenzii, NumeSite.ro va va informa in privinta produselor solicitate si a sumei totale de plata precum si eventuale reduceri de pret, punandu-va la dispozitie toate informatiile necesare pentru efectuarea platii.

Produse de aceeasi calitate si la un pret echivalent vor putea fi livrate clientului numai in momentul inregistrarii unei noi comenzi, returnarea sau sesizarile cu privire la anumite produse neechivaland in acest sens cu o solicitare a unui nou produs.

 

  1. COMUNICARI COMERCIALE

Comunicarile NumeSite.ro vor fi transmise catre dvs. numai in urma abonarii la newsletter sau la plasarea unei comenzi.

In momentul plasarii unei comenzi, adresa dvs. de e-mail va fi inregistrata in baza de date a NumeSite.ro in vederea informarii in legatura cu stadiul comenzii.

Veti putea beneficia de astfel de comunicari inclusiv prin abonarea la sistemul de newsletter pus la dispozitie pe website. Astfel, chiar in lipsa inregistrarii unei comenzi, dvs, in calitate de vizitator al www.simarcargo.com veti avea posibilitatea de a fi informat constant asupra ofertelor de produse noi, precum si asupra eventualelor reduceri de preturi.

In ambele cazuri, continutul fiecarui e-mail trimis catre dvs. va furniza toate datele necesare pentru identificarea completa si corecta a noastra, in calitate de expeditori, punandu-va, de asemenea, la dispozitie o modalitate simpla prin care veti putea interzice pe viitor folosirea adresei de e-mail in acest sens.

 

  1. PRECIZARI FINALE

Orice conflict aparut intre NumeSite.ro si clientii sai va putea fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti in scris sau verbal. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea diferendului va fi de compententa instantelor romanesti.

Cos de Cumparaturi0
Nu există produse în coș!
Continua cumparaturile
0