Returnarea produselor

  • Produsul pe care il returnati trebuie să fie in aceeași stare in care l-ati primit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client conform OG nr 34/2014. Coletul va fi trimis la adresa din pagina de contact cu RAMBURS ZERO Lei
  • Clientul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris (e-mail) comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform OG nr 34/2014, Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008.
  • Produsele pot fi returnate numai in termen de 14 zile calendaristice de la data anuntarii retragerii.
  • Returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia in domeniu, conform ANPC .
  • Legislatia in vigoare se aplica numai persoanelor fizice O.G. nr. 34/2014, care in termen de 14 zile calendaristice pot denunta unilateral contractul de cumparare la distanta pentru produsele trimise prin curier.
  • Cheltuielile de returnare trebuie suportate de catre client conform OG nr 34/2014. Coletul va fi trimis la adresa din pagina de contact cu RAMBURS ZERO Lei.

Conform ARTICOLUL 16 Exceptări de la dreptul de retragere se mentioneaza e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă scutece, pompe de san,aspirator nazal, recipiente si pungi de stocare lapte, accesoriile pompelor de san si tot ce ce intra in contact cu fluide ale corpului, etc. Aceste produse NU POT FI RETURNATE

  • Clientul are obligatia de a contacta magazinul pentru a stabili modalitatea de returnare a produselor.
  • Produsele returnate trebuie sa fie noi, fara sa fi fost folosite sau consumate, in stare perfecta si in AMBALAJUL ORIGINAL al producatorului nedeteriorat, iar in cazul produselor sigilate, acestea sa fie nedesfacute si consumate de exemplu: detergenti, cosmetice, cereale, lapte, etc. .
  • La retur obligatoriu se ataseaza factura si certificatul original de garantie al produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere al impachetarii vor fi refuzate. La destinatie coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Coletul va fi trimis la adresa din pagina de contact cu RAMBURS ZERO Lei.

Rambursarea contravalorii comenzilor se va face conform legii OG nr 34/2014 in 14 zile de la data receptionarii returului, prin mandat postal sau transfer bancar, dupa receptionarea si verificarea produsului returnat si constatarea ca acesta nu a suferit deteriorari si este in ambalajul original, conform legislatiei in vigoare.

  • Clientii care au beneficiat de transport gratuit si negratuit trebuie sa suporte taxele de returnare.
Cos de Cumparaturi0
Nu există produse în coș!
Continua cumparaturile
0